Belly Attack

‘’Belly Attack: een vooruitstrevende methode op het gebied van vetverbranding.’’

Wat is BellyAttack?

Sinds april werkt Easy Moves met een geheel nieuw product om de vetverbranding te stimuleren: BellyAttack. De BellyAttack is een infrarood diepte warmteband die om je middel wordt aangebracht. Door tijdens het sporten deze band te gebruiken, bereik je 100% meer resultaat dan wanneer je niet met de band om traint. De infrarood diepte warmte zorgt er namelijk voor dat slecht doorbloede zones in het lichaam beter doorbloed worden en vetten beter opgenomen kunnen worden door het lichaam. 

Ja, ik wil een BellyAttack kuur!

De kuur bestaat uit 12 sessies waarin je 3 keer per week 60 minuten traint met de BellyAttack. De begin- en de eindmeting zijn onderdeel van het traject, bij de eindmeting zal namelijk duidelijk worden hoeveel centimeter, gewicht en vetpercentage jij als deelnemer bent kwijtgeraakt. 

‘’Uit onderzoek is gebleken dat infrarood-dieptewarmte meerdere positieve effecten heeft op het menselijk lichaam, zoals vermindering in stijfheid en vooral de bevordering van de afvoer van afvalstoffen.  De infrarood-dieptewarmte dringt de huid binnen op cel- en weefselniveau. Hierdoor wordt de stofwisseling gemaximaliseerd. Ook de bloedvaten zetten uit wat resulteert in een betere doorbloeding, waardoor de vetverbranding zal toenemen.’’

Kom een keer gratis sporten om de sfeer te proeven. Onze vestigingsmanager maakt je wegwijs in onze bewegingsstudio en samen bekijken we hoe we jouw doel kunnen bereiken. Laat je gegevens achter zodat we een geschikte datum en tijd kunnen inplannen. Graag tot ziens!