Frans Truijen: Ik sta er versteld van wat ik allemaal mag eten op een dag. Er is geen sprake van een hongergevoel. Ik eet meer als voorheen en mijn gewicht gaat naar beneden! Mijn energie is weer terug aan het komen, waardoor ik me nu al een heel ander mens voel.”

 

 

 

Manuela Schroeten; – Het fijne aan de Benfit is dat je volledige voedingsprogramma’s krijgt voor iedere dag. Als je richtlijnen krijgt is mijn ervaring dat je dan toch blijft hangen in je oude patroon en keuze voor producten die je normaal ook neemt.

 

 

 

Bart Verhagen; Ik moest wennen aan het idee dat er 6 eetmomenten op een dag waren. Nu zit dit geheel in mijn systeem en weet ik niet meer beter.

 

 

Frans-Truijen-bij-EasyMoves-BenFit-300x400
9d26ff45-156f-40b3-8db9-a8b3cecf89a1
59680273_2393649737354057_6065680684624642048_o

BenFit

Het 12 weken BenFit programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. 

Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Het BenFit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Gezond bewegen en Relax.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.