Fysio-Active_Logo

Beweegprogramma's

In samenwerking met Fysio Active is het mogelijk om een beweegprogramma te volgen. Dit zijn trainingsprogramma’s van gemiddeld twaalf weken. De opzet van deze beweegprogramma’s is het werken aan klachtvermindering maar ook het creëren van een blijvende gezonde en actieve leefstijl.

Het is mogelijk dat uw verzekeraar (een gedeelte van) de kosten van een beweegprogramma vergoedt. Een verwijzing van de huisarts is altijd nodig. 

De volgende Beweegprogramma’s worden aangeboden:

  • Beweegprogramma COPD; gericht op de ademhaling waarmee uw lichamelijke prestaties geoptimaliseerd kunnen worden. Uw inspanningsvermogen neemt toe en u werkt aan een betere conditie.
  • Beweegprogramma Obesitas; samengesteld op basis van de individuele inspanning- en belastingcapaciteit. Uw inspanningsvermogen neemt toe, maar ook het gewichtsverlies is van belang.
  • Beweegprogramma Diabetes; leert u gezonder te leven. U werkt aan een betere conditie en een fitter lichaam met een gezond gewicht, waardoor medicijnen minder nodig zijn.
  • Beweegprogramma Artrose; gericht op het verbeteren van de beweeglijkheid en het verminderen van de pijnklachten. Ook zullen de spieren versterken waardoor balans en houding zullen verbeteren.
  • Beweegprogramma Hart en Vaatziekten; gericht op het ontwikkelen en onderhouden van een actieve leefstijl, waarbij het uithoudingsvermogen en spierkracht verbetert zullen worden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.