Start Buiten Trainingen

Beste Leden,

Zoals jullie wellicht hebben vernomen via de nieuwsbrief (23-01-2021) zullen we starten met het geven van buiten trainingen. Natuurlijk zullen we met alle activiteiten rekening houden met de regels vanuit het RIVM en onze brancheorganisatie NL Actief. Het team van EasyMoves heeft besloten om te starten met de volgende buitentrainingen.


1. Buiten Trainingen – Circuit Trainingen
Tijdens onze EasyMoves circuit trainingen zullen we trainingen in groepjes van 2, op voldoende afstand van elkaar, waarbij ieder verschillende oefeningen uitvoert. Mede hierdoor is de afstand gewaarborgd er is er geen sprake van een groepsles. 

* Data en tijden*
Maandag 18:30 – 19:10 uur
Maandag 19:15 – 19:55 uur 
Woensdag 18:30 – 19:10 uur
Zaterdag 10:00 – 10:40 uur

Indien er door drukte meer groepen gemaakt worden zullen we dit tijdig communiceren. 

2. Start to RUN (5km)
Lijkt je dit een goed moment om onder begeleiding te starten met hardlopen? Vind je het moeilijk om zelf de draad op te pakken en te beginnen aan je eerste kilometers? Onder begeleiding van Danielle zullen we starten met een Start to RUN! In het begin zal het doel zijn om op een lekker tempo 5km te kunnen hardlopen, maar wie daagt Danielle uit om meer kilometers te maken? =)

*Data en tijden* 
Op aanvraag. 

3. (Extra) wandelgroepen
De wandelgroepen binnen EasyMoves zijn populair. Meerdere keren zijn er mooie tochten gemaakt en is er ondanks het slechte weer menig stap gezet. Zeker in deze periode van “Lock Down” is het een mooi moment om toch even een frisse neus te halen, een praatje te maken en de nodige beweging te krijgen. Normaliter is het uiteraard mogelijk om in grote groepen te wandelen. Voor nu wille we de drempel verlagen en het aantal momenten vergroten. Heb je interesse in om groepen van 2 te wandelen? Geef je dan nu op! Ook voor de minder getrainde wandelaar willen we mogelijkheden aanbieden (2 a 3 km). 

*Data en tijden* 
Op aanvraag. 

4. Personal Training & Duo Trainingen
Mocht je om welke reden dan ook op zoek zijn naar een meer persoonlijke aanpak dan zijn deze Personal of Duo Training wellicht iets voor jou. Afhankelijk van je doel maakt een van onze training een aanpaste training waardoor jij gemakkelijk en met plezier je sportdoel behaald. 

*Data en tijden* 
Op aanvraag. 
 


Opgeven, reserveren en/of vragen omtrent deze lessen?
Mail naar; danielle@easymoves.nl. 


We hopen hiermee een leuke en sportieve alternatieven te bieden in de deze moeilijke periode. We staan altijd open voor meer tips en ideeën dus mocht jou sportmoment er niet tussen staan en is deze “corona proof” te organiseren? Laat het ons weten!
 
Tot bij de sportschool!

Maikel