Update 15-04-2021

Update EasyMoves | n.a.v. Persconferentie 13-04-2021

Openingsplan stap 2:
* verruimen buitensport,
* openen binnensport en
* openen van sportscholen.

Beste Leden,

Het is enige tijd geleden sinds onze laatste update. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze leden een periode van hoop, irritatie, gelatenheid en vele andere emoties. Deze emoties liggen momenteel achter ons en naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag kunnen we stellen dat we, voor zover deze van enige betekenis zijn, een datum hebben gekregen voor de opening van ons sportcentrum.

De periode dat we gesloten zijn is tevens een goede les geweest waarbij we geleerd hebben over ons als organisatie. Zaken als communicatie naar leden, compensatie en blokkades, alternatieve sportmethoden en buitensporten. Het waren zaken waar we in een normale openstelling sporadisch mee te maken kregen. De omvang van de corona crisis en de kennis van nu geeft ons inzichten en zijn leermomenten voor de toekomst om hier beter mee om te gaan. Zoals eerder besproken zullen we iedereen de keuze geven mbt compensatie, en in welke vorm, zodra we open zijn. We gaan de ‘corona periode’ samen op een goede manier afsluiten.

NL Actief
De bovenstaande tekst hebben wij gekregen van onze branche organisatie NL Actief. Hierbij gaan we er vanuit dat we, zonder tegenbericht, 11 mei kunnen sporten binnen ons centrum. Het definitieve protocol is nog niet bekend, maar wij denken dat het vergelijkbaar zal zijn met waar we de vorige keer; reserveren, maximaal aantal mensen, etc. We hebben natuurlijk geen inzicht in de precieze datum, maar zijn vol goede moed dat we jullie in de maand mei weer terug zullen zien.

Update Juul
Beste sporters, Maandag 12 april ben ik wéér opgenomen in het ziekenhuis. Dit keer is het weer een klaplong, maar nu aan de andere kant. Op dit moment (13-04-2021, 21:45) gaat het prima, mijn long is nog niet geheeld ontplooit, hopelijk doet de drain nog zijn werk. Ik heb gelukkig genoeg medicatie tegen de pijn. Maar dit is weer een flinke tegenvaller. Ik hoop op een goed herstel en dat ik snel naar huis mag. En natuurlijk kijk ik ernaar uit jullie z.s.m. weer te zien. Met sportieve groet, Juul

Wandeltocht
EasyMoves De wandeltocht, georganiseerd door onze stagiaire Desi, was bijzonder geslaagd. Ondanks dat de zon zich weinig tot niet heeft laten zien hebben onze leden een mooie wandeling kunnen maken in het Weerterland. Met de nodige opdrachten en de vele stappen in de benen werd het een actieve ochtend. Desi heeft haar opdracht, goedgekeurd door haar stagebegeleider, naar tevredenheid uitgevoerd. De warme chocomel met slagroom was mede hierdoor zeker verdiend!

Buiten sporten!
April doet wat hij wil en dit zorgt er mede voor dat niet alle dagen de zon schijnt op onze parkeerplaats van EasyMoves. Toch is er hard getraind en menig gewicht de lucht in getild. Bij deze willen we, namens het team van EasyMoves, een oproep doen aan alle leden om zich aan te melden bij onze circuit en groepstrainingen buiten. Gezellig trainingen onder begeleiding van onze instructeurs met een leuk deuntje op de achtergrond.

Samen maken we er het beste van! Nog even volhouden en hopelijk zien we elkaar snel terug in de de sportschool.

Maikel.