Update 26.11.2021

Beste sporter,
Wellicht hebben wij net zoals jullie met gemengde gevoelens gekeken naar de persconferentie van gisteren (26-11-2021). Het belang van sporten in deze Corona pandemie is inmiddels veelvuldig bewezen en mede hierdoor begrijpen wij als centrum de maatregelen niet.
Echter hebben we ook geleerd dat alle informatie voor de persconferentie word ‘uitgelekt’ waardoor het niet als een totale verrassing kwam. Helaas. Het belangrijkste; we blijven open!

Het team van EasyMoves doet er alles aan om binnen de maatregelen het maximale te kunnen doen voor onze sporters. Momenteel is er ook binnen onze branche nog enige onduidelijkheid, maar tot zover kunnen we jullie het volgende mededelen;
–       Mondkapje is verplicht tijdens binnenkomst en het verlaten van de club. Tijdens de training  en in de oefenruimte hoeft u deze niet te dragen.
–       De 1,5 meter maatregel wordt weer verplicht. Al onze apparaten staan op minimaal 1,5 meter afstand. We vragen u vriendelijk om ook met verplaatsen afstand te houden.
–       De maximale groepsgrootte heeft voor ons geen gevolgen gezien onze ruime oppervlakte.
–       De avond groepslessen worden bij voldoende animo verplaatst naar overdag of zullen als livestream worden aangeboden. 
–       Fysiotherapie gaat door zoals gewoonlijk. Wat de nieuwe maatregelen inhouden voor Personal Training en voedingsbegeleiding komen we zo spoedig mogelijk op terug.

Indien er vanuit jullie, de leden, ideeën zijn of zaken waaraan we kunnen voldoen om jullie trainingsfrequentie en/of trainingsbezoek te verbeteren dan horen wij dit uiteraard graag. We staan open voor suggesties!

We hopen dat iedereen binnen onze huidige openingstijden de mogelijkheid vind om te komen sporten.

De openingstijden zullen vanaf 29-11-2021 als volgt zijn;

Maandag        07.30 – 17.00
Dinsdag         07.30 – 17.00
Woensdag      07.30 – 17.00
Donderdag     07.30 – 17.00
Vrijdag          07.30 – 17.00
Zaterdag        08.00 – 12.00
Zondag          08.00 – 12.00

Zodra wij meer informatie ontvangen van onze branche zullen wij u hierover berichten.

Hopelijk tot snel!

Maikel